BATMAN / MERKEZ - Balpınar Ortaokulu

Yılmaz URAL - Okul Müdürü

1975 yılında Batman´da dünyaya gelmiş olup ilk,orta ve lise öğrenimini Batman ilinde tamamlamış,lisans eğitimini ise Dicle üniveritesi Siirt Eğitim Fakültesi´nde tamamlamıştır,2001 yılında sınıf öğretmeni olarak atanmış olup 2012-2013 Eğitim öğretim yılında alan değişikliğinde bulunup Türkçe öğretmeni olarak öğretmenlik yaşamına devam etmiştir.Sırasıyla görev yaptığı okullar: Çarıklı Ödemiş İlkokulu (sınıf öğretmenliği ve müdür yetkililiği),19 Mayıs İlköğretim Okulu(sınıf öğretmenliği ve müdür yardımcılığı),Sabri Ülker İlköğretim okulu( Türkçe öğretmenliği ve müdür yardımcılığı),Ziya Gökalp Ortaokulu(Türkçe öğretmenliği),19 Mayıs Ortaokulu(müdür yardımcılığı),Kıbrıs Şehitleri Ortaokulu(müdür yardımcılığı ve okul müdürlüğü) ve halen Blapınar Ortaokulu´nda okul müdürü olarak görev yapmaktadır.Evli ve bir çocuk babasıdır.